Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond 4

Menu

Verslagen

Motorweekend 2008

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Peter vrijdag 06 juni 2008 00:00

Op 6 juni was het weer zover, het was weer tijd voor het jaarlijkse motorweekend. Dit jaar was de bestemming het Sauerland.

Lees meer...

 

De lenterit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Niek, The PANman, Warmoltz. dinsdag 01 januari 2008 00:00

En dan was er nog de Lenterit. Bij deze rit was er iets meer te doen dan alleen “even” een route uitzetten op de PC. Aangezien dit een open toerrit was, moest hij er ook op routerol komen en moest de route terdege nagereden worden. Ook moest er reclame gemaakt worden via posters, stukjes in de krant en zelfs een interview op de radio bij Berkelstroom FM. Een hoop werk te doen, waar de toercommissie weken mee zoet is geweest.

Lees meer...

 

De openingsrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Niek Warmoltz dinsdag 01 januari 2008 00:00

De eerste ritten van dit jaar hebben we er alweer opzitten en het was weer genieten. Allereerst was daar de Openingsrit, waarbij we richting Haaksbergen trokken en weer terug. Een route puur op de computer gemaakt en we zien wel waar we uitkomen. Dit viel absoluut niet tegen. Het blijkt dus dat als je een beetje je best doet en de tocht (op de PC) goed naloopt dat je dan op vrij eenvoudige wijze een mooie route kan maken. En aangezien we voldoende mensen bij de club hebben met een GPS (en er komen er steeds meer bij) kan er ook nog in meerdere groepen gereden worden. In principe kan je in ruim een uur een mooie rit in elkaar “flansen” en deze ook nog klaar maken voor alle soorten kaarten op de diverse GPS-en.

Lees meer...

   

Jubileumrit en -feest 2007

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Bernard zaterdag 21 april 2007 00:00

Op zaterdag 21 april 2007 13:00 uur was onze jaarlijkse jubileumrit en ’s-avonds de feestavond. Het 7-jarig jubileum, dus dat moest natuurlijk groots gevierd worden!

De opkomst voor de toerrit was wat magertjes, misschien omdat ’s-zaterdags overdag veel leden de auto moeten wassen of boodschappen moeten doen? Wellicht moeten we volgend jaar op zaterdagavond de feestavond houden en de volgende dag op zondag ’s-middags de toerrit.

Lees meer...

 

Voskamprit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Menno zondag 01 april 2007 00:00

Op 1 april 2007 hebben we voor het eerst in samenwerking met Verkeersschool Voskamp een evenement georganiseerd, die we (heel toepasselijk) de Voskamprit hebben genoemd.

Iedereen die in 2006 zijn of haar motorrijbewijs heeft gehaald bij Voskamp werd uitgenodigd om een toertocht te komen rijden. Naast de geslaagden waren ook passagiers en partners met eigen motor welkom. De verkeersschool heeft deze mensen begin februari een uitnodiging gestuurd met een aanmeldingsformulier.

Lees meer...

   

Pagina 2 van 14

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign